Assalamu’alaikum dan Salam Sejahtera..

Terlebih dahulu, elok rasanya saya perkenalkan kepada anda serba ringkas mengenai diri saya..

Nama saya, Mohd Safri Mahat, seorang Perunding Kewangan Islam bertauliah (IFP) daripada Financial Planning Association of Malaysia (FPAM) pada tahun 2010.

Kini saya melibatkan diri dalam perniagaan internet sepenuh masa sebagai salah satu daripada cabang pengurusan kewangan peribadi yang sangat penting iaitu di bawah kategori “Pelan Penjanaan Pendapatan”.

Saya telah mendapat pendedahan luas dalam bidang bisnes internet khususnya di peringkat global dengan dengan memilih untuk mendapat pengajaran terus daripada mentor-mentor bertaraf multi-jutawan terhebat dunia, khususnya dalam bidang penjanaan trafik online seperti Vick Strizheus (The King of Online Traffic) dan Shaqir Hussyin (Media Ads Traffic Expert) di samping pakar-pakar internet dunia yang lain. (Gambar: Saya bersama Shaqir Hussyin, ketika menghadiri kursus intensif 2 hari kendaliannya, ‘Intensive Traffic Generation’ di Kuala Lumpur pada tahun 2012).

Mempunyai impian yang serius untuk membantu para usahawan di Malaysia membina kekayaan melalui internet, maka saya telah menubuhkan Mastermind Internet Marketing Academy (2012) dan Jutawan Network Marketing (2013) serta merangka satu Platform Bisnes Online berkonsepkan Turnkey Online Business supaya mudah diikuti oleh semua jenis golongan untuk menjana pendapatan di internet, selari dengan slogan kami iaitu: ‘Kini semua orang boleh buat duit dengan Internet.. Merealisasi Impian’!

Internet Merubah Setiap Aspek Kehidupan…!!

Kehadiran dunia teknologi internet telah merubah hampir keseluruhan ruang lingkup kehidupan manusia, baik dalam aspek telekomunikasi, sosial, pendidikan, pentadbiran, kewangan, perniagaan, pemasaran, hiburan, politik, malah setiap aspek kehidupan kini telah berubah..

Berikut adalah statistik terkini penggunaan internet di Malaysia.

Kepantasan perkembangannya memang tidak dapat disangkal lagi..
Perhatikan apa yang berlaku dalam tempoh 60 saat dalam dunia internet..

Apa maksud angka-angka ini dan apakah tindakan anda? Adakah anda kini sedang mengikut trend arus perdana ini atau masih belum berbuat apa-apa dan hanya membiarkan sahaja kepada orang lain mengambil manfaatnya?

Angka-angka ini menunjukkan bahawa Internet pada masa ini memainkan peranan yang amat penting dalam gaya hidup kita setiap hari. Jumlah seramai 21 juta pengguna Internet di Malaysia adalah satu jumlah yang begitu tinggi untuk dilepaskan begitu sahaja sebagai sasaran dalam apa juga perniagaan yang dijalankan.

Mengabaikan pasaran yang sebegitu besar, adalah satu kesilapan yang sangat besar untuk apa jua perniagaan yang ingin anda lakukan! Apatah lagi, dengan pemasaran Internet yang efektif, anda dapat mencapai lebih ramai pelanggan yang tidak mungkin dapat dicapai melalui kaedah perniagaan bersemuka atau offline.

Zaman telah berubah, maka cara promosi perniagaan juga perlu berubah. Oleh kerana ramai yang meluangkan masa yang lama di Internet setiap hari, maka, usahawan perlu tahu kaedah berkongsikan maklumat dan juga berkomunikasi untuk menyampaikan mesej perniagaan melalui Internet dengan lebih efektif.

Dengan menggunakan platform bisnes online yang telah lengkap tersedia di sini, usahawan dan bakal usahawan bukan sahaja dapat melakukannya dengan mudah, tetapi juga mampu mencapai pasaran yang lebih besar pada kos yang lebih rendah berbanding kos pengiklanan media cetak dan penyiaran yang biasa, malah apa yang lebih penting dapat mencapai pasaran yang lebih luas, cepat dan tepat!

Ayuh rakan-rakan sekelian.. Jika kita ingin terus relevan dan berjaya dalam dunia perniagaan hari ini, mahu tidak mahu, suka tidak suka, kita ‘WAJIB’ dan ‘SEGERA’ melibatkan diri dalam bisnes online dan pemasaran internet! Jika tidak, kita PASTI AKAN TEWAS dalam dunia persaingan perniagaan masakini dan akan datang!

 

Mengapa Anda Perlu Buat Bisnes Online Sekarang?

  • Kehebatan internet dari segi kepantasan, ketepatan, keluasan, kuasa automasi dan duplikasi, kemampuan dibuka 24/7 dan berbagai kehebatan lagi memang tidak dapat disangkal lagi hampir WAJIB DIKUASAI dalam dunia perniagaan hari ini!

  • Mereka yang dapat menguasai pemasaran internet menjadi satu kelebihan dan akan dapat mengatasi pesaing seterusnya MENGUASAI dan MENDOMINASI PASARAN!

  • Sebaliknya, mereka yang gagal online, akan ketinggalan dan mungkin akan tewas di dalam persaingan!

  • Jika dapat dimanfaatkan (atau di‘Leverage’kan) dengan betul, penguasaan di dalam pemasaran internet boleh menjadikan seorang yang biasa-biasa menjadi seorang yang Luar Biasa Hebat!

Nampak mudah bukan? SALAH!

CUBA ANDA PERHATIKAN SENARIO DI BAWAH INI

Adakah anda ingin menjana pendapatan online?
Tapi anda penat dan serik.. Pi Mai Pi Mai Dok Tang Tu jugak?

Anda tak tahu di mana nak bermula

Aminah sangat teruja mengenai idea untuk membuat duit online. Beliau telah menghabiskan banyak masa membaca blog-blog dan melihat video-video, tetapi walaupun dengan kesemua pengetahuan ini, beliau sebenarnya masih tidak tahu di mana untuk bermula.

Beliau juga tidak tahu, kaedah mana yang terbaik. Yang mana yang paling pantas? Yang mana satu yang paling mudah? Dan siapa yang perlu diikuti daripada pelbagai (so-called) “GURU” yang ada di internet!

Atau.. Anda telah mencuba tetapi gagal

Ahmad telah mencuba segala tip dan teknik seperti dinyatakan dalam buku-buku yang dibacanya. Beliau menghabiskan ribuan ringgit dalam latihan dan alat-alat pemasaran dan telah membina beberapa laman web, tetapi hasilnya tidak sepertimana diharapkan berbanding kos, masa dan tenaga yang beliau telah keluarkan selama ini.

Setiap orang bercakap macam senang jer nak buat duit online… tapi mengapa ianya tidak menyebelahi beliau?

YA.. IANYA TIDAKLAH SEMUDAH YANG DISANGKA…

Anda mungkin di antara mereka yang pernah melaluinya.. Ianya bukanlah sesuatu yang mudah untuk dipelajari dan hakikatnya amat sukar bagi kebanyakan orang untuk melakukannya.

Berikut adalah antara beberapa fakta dan situasi yang wujud dalam usaha untuk menguasai bidang pemasaran internet ini:

  • 95% orang gagal buat duit di internet

  • Ramai orang yang telah banyak habiskan  masa, tenaga dan wang untuk belajar internet tetapi masih gagal menjana pendapatan seperti yang diidamkan, malah ramai yang telah gagal mendapat sesen pun pendapatan online walaupun ratusan, malah ribuan ringgit telah dihabiskan!

  • Informasi yang terlalu banyak dan berlebihan di internet menyebabkan ramai tidak dapat menapis mana satu yang benar-benar berkesan dan ‘genuine’ dan mana yang ‘palsu’.

  • Begitu banyak aspek dan ilmu yang perlu dipelajari dan dikuasai dalam pemasaran internet ini sehingga ramai yang tidak tahu di mana sebenarnya hendak bermula!

  • Mempelajari internet marketing ibarat mengharungi perjalanan yang penuh berliku atau melalui hutan belantara yang sangat luas dan sukar dilalui tanpa bimbingan dan tunjuk ajar yang betul!

  • Kepayahan dan kerumitan untuk menyusun dan menggabungjalin ilmu-ilmu internet yang dipelajari menyebabkan ramai yang gagal bertindak seterusnya menyumbang kepada kegagalan ini.

  • Senarainya semakin panjang ke bawah jika hendak dilakarkan di sini…

Biar Kami Jelaskan…

MENGAPA SUKAR UNTUK ANDA MELAKUKANNYA SENDIRI?

Masalahnya ialah, bagi sebahagian besar mereka yang baru nak bermula, sistem yang lengkap dan berkesan seperti apa yang ingin kami tawarkan sememangnya sangat-sangat jauh sekali untuk anda melakukannya sendiri!

Kecuali jika anda seorang yang benar-benar berani, berkebolehan, mempunyai masa yang secukupnya, atau anda memang seorang yang sedia kaya… anda sudah pasti akan GAGAL! Sebabnya ialah seperti berikut…

1. Anda Tidak Mempunyai Masa

Untuk menjadikan sistem online anda benar-benar boleh berfungsi dengan berkesan, anda perlukan sekurang-kurangnya 12 bulan siri follow-up email kepada ‘subscriber’ anda. Atau pun sekurang-kurangnya 90 emel. Berapa lama masa yang akan anda ambil untuk menulis 90 emel tersebut?

2. Anda Tidak Tahu Apa Yang Perlu Ditulis

Untuk tidak membuatkan subscriber anda menekan link “unsubscribe” (atau lebih teruk… butang SPAM), isi kandungan anda hendaklah TIDAK mengganggu atau meresahkan orang lain. Ia hendaklah menarik, informatif, dan engaging. Adakah anda tahu bagaimana untuk menulis seperti itu?

3. Anda Tidak Tahu BAGAIMANA Untuk Menulis Ayat-Ayat Promosi

Sekali lagi, rahsianya di sini ialah untuk tidak mengganggu, meresahkan, memaksa atau meyakitkan hati orang lain sehingga mereka menekan butang SPAM – TETAPI anda masih tetap perlu membuat jualan. Ini adalah suatu perimbangan yang sukar untuk dilakukan imbangan walaupun kepada pemain-pemain besar (ramai yang akan mengupah pakar bagi melakukannya untuk mereka).

4. Anda Tidak Tahu Bagaimana Untuk Membuatkan Orang ‘Subscribe’

Anda tidak boleh dengan hanya menulis “Langgan Newsletter Kami” di website anda: Anda perlu menawarkan suatu insentif untuk mereka ‘sign up’ — semacam suatu “hadiah” atau “pemberian” yang menarik untuk mereka. Anda mempunyai sesuatu hadiah yang boleh ditawarkan sekarang? Jika tidak, anda perlu mengambilkira faktor masa dan wang untuk mewujudkannya juga.

5. Anda Tidak Pandai Menulis Dengan Baik … dan Anda Tidak Mampu Untuk Mengupah Orang Lain.

Para affiliate yang paling berpengalaman pun tidak menulis kesemua emel-emel ini atau mencipta “hadiah” mereka sendiri. Mereka akan mengupah orang lain. Mereka tidak kisah untuk membayar sebanyak RM3,000 atau lebih untuk mengadakannya kerana mereka tahu mereka akan mendapatkannya semula. Tambahan pula mereka memang sedang menjana wang, maka ianya mudah bagi mereka. Tetapi bagi mereka yang lain? Sudah pasti RM3,000 adalah satu jumlah yang BESAR, terutamanya tatkala mereka sendiri tidak pasti apakah sepatutnya emel-emel ini perlu ditulis…

Hasilnya? Yang kaya bertambah kaya… dan ANDA masih tidak ke mana

Tetapi jika anda bersedia untuk memecahkan kebuntuan pusingan ini… kami telah menyediakan penyelesaiannya.

KOS MEMBINA SISTEM ONLINE SENDIRI

Secara sedar atau tidak sedar, antara kos yang perlu ditanggung untuk membina sistem pemasaran online yang betul dan berkesan sepertimana yang kami sediakan untuk anda ialah seperti berikut:

  • Akaun Hosting: RM200 – RM500 setahun

  • Nama Domain: RM80 – RM100 setahun

  • Website Lengkap: RM2,500 – RM5,000

  • Autoresponder: RM80 – RM700 sebulan (bergantung kepada jumlah subscriber): Cth AR yang baik: Aweber, Getresponse

  • Copywriting: Masa & Kemahiran Anda (Jika upah orang mahal antara RM100 – RM1,000 bergantung skrip diperlukan)

  • Follow-Up Email: Masa & Kemahiran Anda (Upah orang mahal) & perlu konsisten

  • Payment Gateway: Upfront & setup: RM1,000 – RM3,000 + Caj setiap transaksi: 3% – 5%

  • Sistem Webinar (jika anda ingin mengadakan seminar online): RM400 – RM1,000 sekali webinar (bergantung kepada bilangan peserta yang boleh dimuatkan dalam satu sesi)

  • Software-software untuk website, design, landing page, pemasaran dll

  • Latihan & bimbingan, kursus-kursus, seminar, kelas dari masa ke semasa: Ribuan atau puluhan ribu ringgit

  • Blog: Masa & kemahiran anda & perlu konsisten

  • Kos Pengiklanan Online (FB Ads, Google Adword, Banner Ads, PPC, PPL dll)

  • Kos Membina Produk Sendiri: Digital atau Fizikal

  • Dan pelbagai kos lain-lain lagi…

Dalam ertikata lain, untuk membina satu sistem pemasaran online yang lengkap dan berkesan serta yang lebih penting mampu untuk menghasilkan pendapatan yang konsisten dan lumayan memerlukan suatu usaha, kesabaran, komitmen dan pelaburan yang tinggi baik dari segi kos, tenaga, masa dan kemahiran anda.

Yang akhirnya, impian dan cita-cita untuk mencipta kejayaan di internet hanya tinggal angan-angan… 🙁

Atas dasar inilah Platform Jutawan NetworkTurnkey Online Business Solution (TOBS) ini diwujudkan!

linebreak-2

Platform JOBS Mempunyai 4 Strategi Utama dan Ciri-Ciri Unik Yang Menjadikannya Sebagai Platform Bisnes Online Terunggul No 1 Abad Ini

TURNKEY ONLINE BUSINESS

GABUNGAN 4 INDUSTRI

TIGA KOMPONEN ONLINE TERSEDIA

MULTIPLE STREAMS OF PASSIVE INCOME

Bagaimana Platform Jutawan Network Dapat Membantu?

Untuk mengatasi kegagalan dan berbagai kerumitan yang sering berlaku dalam perniagaan online, maka Jutawan Network Marketing dengan kerjasama Akademi Pemasaran Internet Mastermind (APIM) telah mewujudkan platform online khas dengan menghapuskan sebahagian besar daripada kesukaran dan kesulitan yang telah dikenalpasti untuk menjana pendapatan di internet, dengan membangunkan satu Platform Bisnes Online berkonsepkan Turnkey Online Business Model yang dilengkapi dengan kesemua faktor-faktor dan elemen-elemen penting yang diperlukan untuk mengusai pemasaran internet dalam SATU SISTEM pemasaran online lengkap dan bersepadu yang dinamakan ‘Jutawan Online Business Solutions’ atau SMART JOBS!

jobs-solutions

Jutawan Network Connected…

SINERGI 4 INDUSTRI MULTI-BILLION DOLLAR MASAKINI
DI DALAM SATU PLATFORM BISNES TERUNGGUL ABAD INI!

Kami menamakan Platform Bisnes yang kami gunakan sebagai Platform Bisnes Online Terunggul 2017 kerana Sistem dan Model Bisnes yang kami sediakan di sini adalah unik dan yang pertama seumpamanya di Malaysia yang menggabungkan kekuatan dan kehebatan Empat Industri Mega Trend “Multi-Billion Dollar Industry” terhebat dunia masakini untuk di‘leverage’kan dan digabungkan atau disinergikan di dalam satu program khas, Jutawan Network Affiliate Program (JNAP) di bawah satu platform.

4 Industri Multi-Billion Dollar terhebat tersebut ialah:

INTERNET MARKETING

Bisnes hari ini menjadi lebih mudah, pantas & merentasi dunia tanpa sempadan..

NETWORK MARKETING

Terbukti model bisnes paling berkesan dari segi pertumbuhan perniagaannya..

SOCIAL MEDIA NETWORK

Perhubungan menjadi lebih dekat & penyampaian mesej bertambah pantas..

MOBILE TELECOMMUNICATION

Menggabungkan hampir seluruh aktiviti harian insan hari ini.. Dunia kini berada di dalam telapak tangan dan genggaman anda..

Tahniah dan terima kasih kerana anda masih setia membaca artikel ini dengan penuh minat sehingga sekarang ini. Maka atas komitmen dan minat mendalam ini, kami ingin membuat satu tawaran khas dan paling istimewa untuk anda supaya anda dapat memanfaatkan Platform Bisnes Online yang sememangnya dibina khas untuk orang-orang seperti anda!

Berikut adalah TAWARAN ISTIMEWA KAMI KHAS UNTUK ANDA !!!

Dengan Sukacitanya Kami Menjemput Anda …

TAWARAN MENJADI AFFILIATE KAMI

Untuk Menjana “Multiple Streams of Passive Income”
Dengan Sistem Lengkap Disediakan “Done For You System”

Segala Yang Anda Perlukan Untuk Berjaya BUAT DUIT DI INTERNET Telah Disediakan..


PERKHIDMATAN DISEDIAKAN – 10 KELEBIHAN


Turnkey Business Online Solutions (TOBS) # Sistem Bisnes Online Tersedia (Done For You System) # Lengkap & Bersepadu berasaskan ‘Penyelesaian’ # Boleh bermula serta merta – Fast Action, Fast Result! # Jimat kos, masa, tenaga & tidak perlu kemahiran # Bisnes dibuka 24 jam / 7 hari


Sistem Pengurusan Database (SPD) # Power Leads Management System # ‘The Money Is In The List’ # Membina ‘List’ sebagai Aset Jangka Panjang # Berbagai strategi membina list disediakan # Sistem Follow Up memberikan ‘Nilai Bermanfaat’ berterusan


Sistem E-Pemasaran Autopilot (SEPA) # 7 Enjin E-Pemasaran Bekerja Secara Autopilot (1) eProspek (2) ePenerangan (3) eSusulan (4) eJualan (5) eNaiktaraf (6) eLatihan (7) eDuplikasi # Usaha minimum 10% menarik trafik (alat & latihan disediakan) # Selebihnya LEVERAGE ke atas sistem bekerja dengan lebih CEKAP untuk ANDA!


Sistem Pengurusan Affiliate (SPA) # Self Care Affiliate Management System # Konsep DIY – Sistem Duplikasi Terbaik # Urusan ikut masa sendiri (24/7) # Mudah diguna secara langkah demi langkah # Bantuan Video Tutorial # Dibantu JN Support Team


Sistem Funnel “Multiple Streams of Passive Income” (MSPI) # Pilihan Menjana Pendapatan Mengikut Keperluan & Kemampuan # Program JN Affiliate (Program Teras Menggerakkan Sistem) # Smart Leverage Marketing # Smart Affiliate Marketing # Smart Network Marketing


Alat-Alat Bantuan E-Pemasaran (ABEP) # Pelbagai Toolkit ePemasaran # Pelbagai Landing Pages # Sistem Autoresponder # Email Follow-Up # Banner Ads # Copy & Paste Marketing # Video Marketing # Applikasi JN Mobile Apps # dan Banyak Lagi…


Program Latihan & Bimbingan (PLB) # Portal “Akademi Jutawan Online” # Pendekatan “Earn As You Learn” – Belajar Sambil Jana Pendapatan # Facebook Group & WhatsApp Group # Latihan Secara Online & Offline # Program Latihan Khas 90 Hari (Online Traffic Mastery) 


Pasukan Khidmat Sokongan (PKS) # Hotline Call Centre # FAQ dan Soal Jawab – Online & Offline # Pengurusan & Penghantaran Stok # Khidmat Susulan Selepas Jualan # Panel Penilai Program-Program Pilihan MSPI # Khidmat Nasihat Syariah


Khidmat Pemasaran & Jualan (KPJ) # Kempen promosi dari masa ke semasa # Khidmat Susulan (pelbagai medium) # Jemputan ke acara & aktiviti # Live Event – Seminar / Webinar / Road Show # Closing / Upselling / Upgrading # Membina reputasi & kepercayaan berterusan (engagement)


Platform Sokongan JN (PSJN) # JN Blog E-Usahawan # JN Gedung Beli Belah Online (BeliBelah.com.my) # JN Digital Mall Online # JN Online Marketing Academy # JN TV & Video Online # JN Mobile Apps # dan banyak lagi akan datang …



PAKEJ: BASIC
HARGA MAMPU MILIK


  1. DFY Landing Pages Untuk Bina List: 5 Set
    Nilai Sebenar: RM300
  2. Pengurusan Database/List: 1,000 Leads/List
    Nilai Sebenar: RM720 setahun
  3. Toolkit E-Pemasaran: Bernilai RM200
    Nilai Sebenar: RM200
  4. Latihan E-Pemasaran: Basic (Asas)
    Nilai Sebenar: RM600
  5. Insentif Rujukan Affililate: 28% (3 Generasi)
  6. Insentif Urusniaga Peribadi: Rebat Tunai 10%
  7. Insentif Urusniaga Rujukan: 28% (3 Generasi)
  8. Layak Sebagai Merchant BeliBelah: 1 Produk (Free Listing) Nilai Sebenar: RM240
  9. Layak Menggunakan Badge JN: AFFILIATE

Keseluruhan Nilai Sebenar: RM2,060


PERCUMA


PERKHIDMATAN ASAS TERSEDIA

  • Turnkey Online Business Solutions
  • Sistem Pengurusan Database/List
  • Sistem E-Pemasaran Autopilot
  • Sistem Pengurusan Affiliate
  • Sistem Funnel Pelbagai Pendapatan
  • Khidmat Pemasaran & Jualan JN
  • Pasukan Khidmat Sokongan JN
  • Pelbagai Platform Sokongan JN

Nilai Anggaran Keseluruhan Sistem dan Perkhidmatan Asas Yang Disediakan: RM10,000

HARGA MAMPU MILIK


HARGA MAMPU MILIK “AFFILIATE”
(Tanpa Tawaran ‘One Time Offer’)

Nilai Anggaran Keseluruhan Sistem & Khidmat Sokongan (Bina Sendiri @ Upah Orang Lain): RM12,060

HARGA MAMPU MILIK DI PLATFORM JOBS:

  • Lesen Pendaftaran Keahlian
    (Sekali Sahaja): RM144
  • Lesen Pembaharuan (selepas setahun):
    RM12 Sebulan x 12 = RM144 Setahun
TANPA TAWARAN O.T.O.

PAKEJ: BASIC
TAWARAN “ONE TIME OFFER”


  1. DFY Landing Pages Untuk Bina List: 7 Set
    Nilai Sebenar: RM420
  2. Pengurusan Database/List: 2,000 Leads/List
    Nilai Sebenar: RM2,400 setahun
  3. Toolkit E-Pemasaran: Bernilai RM300
    Nilai Sebenar: RM300
  4. Latihan E-Pemasaran: Basic (Asas)
    Nilai Sebenar: RM960
  5. Insentif Rujukan Affililate: 28% (3 Generasi)
  6. Insentif Urusniaga Peribadi: Rebat Tunai 10%
  7. Insentif Urusniaga Rujukan: 28% (3 Generasi)
  8. Layak Sebagai Merchant BeliBelah: 1 Produk (Free Listing) Nilai Sebenar: RM240
  9. Layak Menggunakan Badge JN: AFFILIATE

Keseluruhan Nilai Sebenar: RM4,320


PERCUMA


PERKHIDMATAN ASAS TERSEDIA

  • Turnkey Online Business Solutions
  • Sistem Pengurusan Database/List
  • Sistem E-Pemasaran Autopilot
  • Sistem Pengurusan Affiliate
  • Sistem Funnel Pelbagai Pendapatan
  • Khidmat Pemasaran & Jualan JN
  • Pasukan Khidmat Sokongan JN
  • Pelbagai Platform Sokongan JN

Nilai Anggaran Keseluruhan Sistem dan Perkhidmatan Asas Yang Disediakan: RM10,000

HARGA ONE TIME OFFER


HARGA TAWARAN “ONE TIME OFFER”
(Tawaran Ini Sekali Sahaja SEKARANG!)

Nilai Anggaran Keseluruhan Sistem & Khidmat Sokongan (Bina Sendiri @ Upah Orang Lain): RM14,320

TAWARAN “ONE TIME OFFER” PAKEJ BASIC:

  • Lesen Pendaftaran Keahlian
    (Sekali Sahaja): RM48
  • Lesen Pembaharuan (selepas setahun):
    RM4 Sebulan x 12 = RM48 Setahun
DENGAN TAWARAN O.T.O.

Tawaran OTO ini TIDAK dibuat selalu. Ini bermakna anda adalah orang yang BERNASIB BAIK kerana telah sampai ke sini dan layak menerima Tawaran OTO ini. Tapi harus ambil perhatian, untuk mendapatkan harga Tawaran OTO ini, anda perlu membuat pembayaran SEKARANG INI JUGA! Jika anda menolak @ tidak menerima tawaran ini sekarang, anda tidak akan diberi peluang untuk kali keduanya kerana HALAMAN INI HANYA DAPAT DIAKSES SEKALI SAHAJA!

Oleh itu, JANGAN TUTUP HALAMAN INI! Anda hanya perlu nyatakan ‘Menerima” atau “Tidak” berhubung tawaran ini dengan KLIK SALAH SATU BUTTON di bawah ini.

Saya Menerima Tawaran O.T.O. Affiliate Ini Dengan Harga RM48 Sekarang!

Saya Sedia Membayar RM144 (Pakej Affiliate) Tanpa Ciri Tambahan Selepas Ini

Selamat Maju Jaya.. Jumpa saya di dalam…
Hj Mohd Safri Mahat, Founder Jutawan Network

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account